Vi som har Hålltjärns Kennel heter Per-Ola Mattsson och Theres Mattsson.

Namnet Hålltjärn kommer från en tjärn som finns precis bredvid huset i Venjan där Per och Kristina bor. Vi är en liten kennel som hittills haft 2 kullar.

Per

 

 Namn: Per-Ola Matsson
 Ålder: född 1960
 Familj: Frun Kristina och våra 3 döttrar
 Jobb: Jobbar på Proline och stambyte
 Hundar: Vanådalens Vilma
 Bor: Venjan
 Intressen: Jakt och Fiske

 

 

 

 

 

 

   Theres
Namn: Theres Mattsson 
Ålder: född 1988
 Familj: Bor med min son Anton född 16 juli 2013
 Jobb: Timvikarie inom Bergs kommun, kök 
 Hundar: Hålltjärns Toka och Lokadalens Ophelia "Busa"  
 Bor: Persåsen, Oviken  
 Intressen: Jakt, hundar, fiske och fotografering

 Lite info: Hund och jaktintresset har funnits sen liten! 2004 började jag på Hundsportgymnasiet i Forshaga. Samma höst skaffade jag min första egna hund, schäfern Yubla. Vi tävlade och tränade lydnad, agility och spår. 2006 fick Mimmi sin första och enda valpkull, där föddes min Lattja! Jag och Lattja har gjort mycket kul ihop och jagat allt! Hundar kommer alltid finnas i mitt liv, även jakten.
2010 flyttade jag till Bro och läste ett år på en YH-utbildning, eget företagande inom hundbranschen. Men hoppade av efter 1 år då jag kände att hundar vill jag ha som intresse och inte jobb. Plus att eget vill jag inte starta då pappersjobb ej är min grej!
2012 flyttade från Venjan till Jämtland och där är jag kvar än.Jag även med i Nordic Women Hunting, där jag och en massa andra jakttjejer bloggar om lite allt möjligt. Kolla sidan! Finns under länkar.   

FB_IMG_1441772782259
Theres med sin Guldoxe som hon sköt första september veckan 2015!